ΠΑΡΚΕΤΑΡΙΣΜΑ & ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΠΑΡΚΕΤΑΡΙΣΜΑ & ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

Όλα τα δάπεδα με τον καιρό, εμποτίζονται με σκόνη και λοιπούς καθημερινούς ρύπους, χάνοντας έτσι την γυαλάδα και την αίσθηση φρεσκάδας που δίνουν στον χώρο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το καθάρισμα των δαπέδων ανεξαρτήτως υλικού, σε ανακαινισμένες ή νέες οικίες καθώς και επαγγελματικούς χώρους, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα και καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Για ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, συνιστούμε να μην αμελείτε την συντήρηση της παρκετίνης και της κρυσταλλοποίησης των δαπέδων σας.

ΠΑΡΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ
Τα βαμμένα πατώματα, το λινόλεουμ, τα πλαστικά δάπεδα, το παρκέ κα., γυαλίζονται με στερεό ή με υγρό κερί, την παρκετίνη. Η παρκετίνη γεμίζει τους πόρους του δαπέδου και χαρίζει ένα αστραφτερό αποτέλεσμα ενώ το προστατεύει και από τις φθορές. Με την εφαρμογή της επιτυγχάνουμε το δάπεδο να τονίζεται όπως όταν σφουγγαρίζεται και να αφήνει μία ελαφριά γυαλάδα στο φως.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ
Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων είναι μια επιφανειακή κατεργασία για μάρμαρα, μαρμαρίνες, μωσαϊκά και μωσαϊκά πλακάκια που ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου. Το γυάλισμα μαρμάρων και το τρίψιμο σε συνδυασμό με τη κρυσταλλοποίηση δίνουν στις επιφάνειες την όψη ενός καινούργιου πατώματος. Με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, το τρίψιμο και το γυάλισμα μαρμάρων, γίνεται χωρίς σκόνη, προσφέροντας στο δάπεδο σας ένα φαινόμενο καθρεπτισμού και υψηλή αισθητική.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή απορία έχετε πάνω στο παρκετεράσμα & τη κρυσταλλοποίηση δαπέδων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

dapeda

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ UNIQUE

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ